Alaska linjer på cykel?

Tre års arbejde brugt med noget af det mest avanceret film og lydudstyr set i ekstremsportens historie. Resultatet er Where the trail ends. Hvad er det så? Set med skiløberens øjne er svaret nok adrenalin pumpende hardcore alaska-linjer kørt på cykel.

Inspireret af snowboard filmen Art of Flight, har Red Bull Media House i samarbejde med verdens absolut bedste freeride mountainbikere, skabt en af de mest imponerende, flotteste og progressive film på to hjul. Riders.dk har kigget nærmere på den.

Fra freeride mountainbike mekaet i Utah, til Gobiørkenen i Kina, til Mustang regionen i Nepal, til Salta regionen i Argentina. De fem riders, Darren Berrecloth, Cameron Zink, Kurt Sorge, James Doerfling, Andreu Lacondeguy samt venner kommer vidt omkring, og man sidder tilbage, opslugt i de helt unikke optagelser der virkelig slår pusten fra en. Alt sammen krydret med et lækkert soundtrack tilpas mixet med de fem riders fortællinger undervejs.

Vi kunne fylde side ud og side ind med argumenter for hvorfor du netop bør se denne film, men det vil vi lade være med. Der er bare ikke andet at sige end at denne film er et must see hvad enten du interesserer dig for freeride mountain bike eller ej!

Så gør dig selv en tjeneste og smut ind i itunes og køb HD versionen. Den koster blot 99 kroner og er hver en øre værd! Vi er ikke i tvivl – Where the trail ends scorer topkarakter!

 

TRAILER

 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MZUsc1ewgUQ[/youtube]

 

 

Tilbage til blog